7 Jonge Poesjes Op Lesbos Komen Voor Het Eerst Buiten En Schuiven Wat Onwennig Langs Elkaar.

Deze jonge poesjes verlaten voor het eerst het nest en gaan naar buiten. Het zijn 7 kittens van een wilde kat. Ze zijn nu rond de 4 weken oud. Het nest met poezen werd gefilmd bij Hotel Cavo Christo in de plaats Petra op het eiland Lesbos in Griekenland.

Bij BekijkDezePoes gaat het om poezen, katten en kittens. Wij publiceren video's, plaatjes, foto's en afbeeldingen van katten en poezen in allerlei soorten, maten en vormen zolang het lief, grappig of aandoenlijk is.

BekijkDezePoes verzamelt afbeeldingen, video's, foto's en plaatjes. Wij maken de content niet zelf, maar verzamelen deze van verschillende bronnen. Zo hebben we kale poezen, natte poezen, dikke poezen, domme katten en lieve kittens. We publiceren geen foto's en plaatjes waarin dieren mishandeld worden of waar duidelijk is dat de dieren er geen plezier in hebben.

Heb je zelf leuke foto's, mooie plaatjes, geinige afbeeldingen, gave video's of andere kattengerelateerde content die we mogen publiceren, dan kun je die opsturen via het Contactformulier.

BekijkDezePoes behoudt zich het recht voor om content niet te plaatsen, zonder opgave van reden.