Poesje Springt In Doos En Wordt Verrast Door Balletjes

Heb je net een doos met vulling voor je de kussens van je bankstel binnengekregen en geopend, springt je poes zomaar in die doos. En natuurlijk heeft ze de hele tijd over de grond liggen rollen dus is ze zo statisch als het maar kan. De hele vulling in haar vacht. Zie dat nou maar eens netjes weer in de doos te krijgen. Hilarisch is het natuurlijk wel.

Statische Poes

Bij BekijkDezePoes gaat het om poezen, katten en kittens. Wij publiceren video's, plaatjes, foto's en afbeeldingen van katten en poezen in allerlei soorten, maten en vormen zolang het lief, grappig of aandoenlijk is.

BekijkDezePoes verzamelt afbeeldingen, video's, foto's en plaatjes. Wij maken de content niet zelf, maar verzamelen deze van verschillende bronnen. Zo hebben we kale poezen, natte poezen, dikke poezen, domme katten en lieve kittens. We publiceren geen foto's en plaatjes waarin dieren mishandeld worden of waar duidelijk is dat de dieren er geen plezier in hebben.

Heb je zelf leuke foto's, mooie plaatjes, geinige afbeeldingen, gave video's of andere kattengerelateerde content die we mogen publiceren, dan kun je die opsturen via het Contactformulier.

BekijkDezePoes behoudt zich het recht voor om content niet te plaatsen, zonder opgave van reden.