6 Foto's Met 12 Yin Yang Katten Die Helemaal Zen Zijn

Yin en Yang zijn Chinese symbolen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn. Kortgezegd komt het neer op positieve en negatieve zaken die in harmonie kunnen bestaan. Deze poezen en katten leven in pure harmonie.

1. Maatjes door dik en dun

Perfecte cirkel

2. Uitgeteld

Beetje tipsy?

3. Kat in het bakkie

In een bakje?

4. Met een beetje afstand

Maar toch lekker samen

5. Zo jong en al zo gek op elkaar

Kom er maar bij, maatje

6. De koppies tegen elkaar

Koppie koppie

Bij BekijkDezePoes gaat het om poezen, katten en kittens. Wij publiceren video's, plaatjes, foto's en afbeeldingen van katten en poezen in allerlei soorten, maten en vormen zolang het lief, grappig of aandoenlijk is.

BekijkDezePoes verzamelt afbeeldingen, video's, foto's en plaatjes. Wij maken de content niet zelf, maar verzamelen deze van verschillende bronnen. Zo hebben we kale poezen, natte poezen, dikke poezen, domme katten en lieve kittens. We publiceren geen foto's en plaatjes waarin dieren mishandeld worden of waar duidelijk is dat de dieren er geen plezier in hebben.

Heb je zelf leuke foto's, mooie plaatjes, geinige afbeeldingen, gave video's of andere kattengerelateerde content die we mogen publiceren, dan kun je die opsturen via het Contactformulier.

BekijkDezePoes behoudt zich het recht voor om content niet te plaatsen, zonder opgave van reden.